Saturday 3 March 2018

Citizen Hearing on Disclosure of the UFO-phenomena, 2013.


The Citizen Hearing on Disclosure was a great success. We brought 40 researchers and military/agency/political witnesses to the National Press Club in Washington to testify for 30 hours over 5 days before 6 former members of the U. S. Congress regarding events and evidence for extraterrestrial related phenomena since 1947. The following is Day 1 Sessions AM and PM in full DVD quality. We will now take the CHD to Capitol Hill. With your help DVD and Blu-Ray sets of the CHD are being produced and on track to finish production later this year. At that time a copy of these DVDs will be sent to each member of the House and Senate. That's 535 box sets, 10 disc for each set. This initiative will be accompanied by a public campaign to encourage Congress to review the CHD testimony and meet with PRG's lobbyist Stephen Bassett to discuss the immediate need for hearings for scores of witnesses ready to testify under oath.The following is Day 1 Sessions AM and PM in full DVD quality. For more information, please visit:http://www.citizenhearing.com/chdcamp... Citizen Hearing on Disclosure IF THE CONGRESS WON'T DO ITS JOB, THE PEOPLE WILL. http://www.citizenhearing.org/

Som det engelska citatet ovan beskriver, så är videoklippet en inspelning av "the citizen hearing on disclosure" på "the National Press Club" i Washington D C, mellan den 29 april - 3 maj, 2013. Det vill säga, amerikanska medborgare har möjlighet att inför sina representanter i kongressen framföra sina åsikter och sin oro om en specifik fråga, ett specifikt problem som medborgaren anser angår och påverkar allmänheten.

I detta fallet handlar den specifika frågan om UFO-fenomenet, evidensen för att fenomenet existerar samt om det djupt problematiska faktum att en "skuggregering" inom USA:s regering - och som sträcker sig utanför USA och involverar många andra nationer - inte berättar sanningen om vad den vet och känner till om UFO-fenomenet för USA:s medborgare samt övriga världen.

Märk väl att de sex medlemmarna från USA:s kongress är pensionerade. Men denna citizen hearing är ändå en anmärkningsvärd händelse som borde ha fått långt större uppmärksamhet i media och lett till en seriös analys och öppen diskussion om vad som framkom på denna hearing om UFO-fenomenet.

Några av de mest kunniga, erfarna, trovärdiga och sakliga undersökarna av UFO-fenomenet, och som har undersökt fenomenet på ett kritiskt och systematiskt sätt, lägger inför de sex före detta ledamöterna i USA:s kongress fram de evidens som finns för att UFO-fenomenet existerar, samt att flera av världens länder, med USA i spetsen, på ett medvetet sätt har dolt sanningen om vad de vet om UFO-fenomenet.

Kom ihåg att det inte är dessa länders officiella regeringar och dess officiella ledare som på ett medvetet och strategiskt sätt har dolt och förnekat sanningen UFO-fenomenet. Det handlar om ett komplex, en skuggregering inom och utanför dessa länders officiella regeringar och myndigheter.

Denna skuggregering består av en grupp personer som främst kommer ifrån militären, underrättelsetjänsten, olika tankesmedjor ("think tanks") som  t ex "Council Of Foreign Relations", "The Trilateral Commision, m fl, och privata aktörer som t ex "Lockheed Martin" (i synnerhet dess avdelning "Skunk Works"). Några av de skarpaste hjärnorna inom forskningsvärlden är medvetet eller omedvetet inblandade i denna skuggregering, likaså högt uppsatta och inflytelserika personer inom media- och journalistik.

Videoklippet ovan visar den första dagen av den fem dagar långa "citizen hearing on disclosure." Under denna första dag är det främst representanter från den seriösa, sakliga och trovärdiga skaran av undersökare av UFO-fenomenet som för fram sina respektive fakta och slutsatser om UFO-fenomenet, och om att en skuggregering har känt till och tagit UFO-fenomenet på största allvar sedan minst 2:a världskrigets slut, och fortsätter att göra så än idag.

En slutsats som alla de medverkande medborgarna - det vill säga, undersökarna av UFO-fenomenet - är överens om, och som de väldigt tydligt och klart framför, är att vi inte är ensamma i universum.

En annan slutsats alla de medverkande är överens om är att evidensen för en skuggregering ("skuggregering" är mitt uttryck) som lagt beslag på sanningen om UFO-fenomenet och dolt den för allmänheten i minst 50 års tid, är lika överväldigande som evidensen för att UFO-fenomenet är verkligt, och därmed är värt den mest seriösa uppmärksamhet, öppna debatt och analys från samhällets alla instanser.

Syftet med denna hearing, eller kanske snarare förhoppning, är att den information, fakta och evidens som läggs fram av UFO-undersökarna (medborgarna) ska leda till just en seriös uppmärksamhet, öppen debatt och analys från allmänheten, media och den akademiska sektorn. Och att riktiga citizen hearings - det vill säga med valda och aktiva ledamöter i kongressen - ska hållas om UFO-fenomenet.

Den stigmatisering som finns kring UFO-fenomenet - det förlöjligande skimmer som omgärdar fenomenet - hindrar en öppen och seriös undersökning av fenomenet inom t ex den akademiska världen.

Ett sådant öppet och seriöst förhållningssätt till UFO-fenomenet i nyhetsmedia skulle kunna leda till att fler trovärdiga vittnen och mer trovärdig information kring UFO-fenomenet kom fram och blev känd för allmänheten, och detta skulle i sin tur kunna skapa ett momentum och en press på de officiella regeringarna och ledarna att ta UFO-fenomenet på allvar, och en gång för alla gå till botten med vad som är fakta respektive myt kring UFO-fenomenet.

Håll till godo, titta, lyssna med både ett skeptiskt och öppet sinne. Kolla själv upp den information som lämnas i denna citizen hearing, och bilda dig sedan en egen uppfattning om UFO-fenomenet.

Ha det gott!

Janne






No comments: