Tuesday 27 February 2018

Dr and astronaut, Edgar Mitchells testimony about the UFO-phenomena


Get more information at http://www.SiriusDisclosure.com. Astronaut Edgar Mitchell, the sixth man on the moon, testifies to extraterrestrial visitation and military coverup. Special thanks to James Fox for providing the interview.

En äkta amerikansk hjälte, den sjätte mannen på månen, Dr Edgar Mitchell ger i denna intervju sin syn på UFO-fenomenet, vad det är, i vilken utsträckning världens militär känner till och hemlighåller UFO-fenomenet, hur det har "hemlighållits" (det handlar mer om psykologisk krigföring från militärens sida i form av desinformation, förlöjligande av fenomenet, kontroll över media, än om hemlighållande av UFO-fenomenet), och varför det är viktigt för mänskligheten att sanningen om UFO-fenomenet blir känd.

Intervjun med och vittnesmålet av Edgar Mitchell är en av många som Dr Steven Greer - ledare för "The Disclosure Project" - har samlat ihop och sammanställt under flera års tid. Jag ska återkomma till Dr Steven Greer och hans engagemang i att få ut sanningen om och teknologin bakom UFO-fenomenet till världens befolkning, i ett senare inlägg. Den som redan nu vill veta mer om Dr Steven Greer och hans olika projekt kan klicka på länken direkt under videorutan (SiriusDisclosure.com).

Lyssna noga på vad den eftertänksamme och försiktige Edgar Mitchell säger i intervjun. 

Ha det gott!

Janne

No comments: