Friday 9 March 2018

Lt. Col. Thomas Bearden, PhD, explains how space travel is possible.



Lieutenant Colonel Thomas Bearden, US Army, PhD.
 For more information, visit http://www.SiriusDisclosure.com
Subscribe at http://www.youtube.com/sdisclosure

Colonel Bearden is a leading conceptualist in alternate energy technologies, electromagnetic bio-effects, unified field theory concepts, and other related areas. He is a retired Lieutenant Colonel of the US Army and holds a Ph.D. and an M.S. in Nuclear Engineering from the Georgia Institute of Technology. At the time of this interview, he was CEO of CTEC, Inc., Director of the Association of Distinguished American Scientists, and Fellow Emeritus of the Alpha Foundation's Institute for Advanced Study. In Colonel Bearden's testimony he speaks extensively about how it is possible to derive useable energy from the vacuum without violating any currently known laws of physics. He and others have built electromechanical devices which actually demonstrate this technology. He also explains how certain powers would rather keep this technology from becoming widely known outside of small esoteric circles. Time is running out however because our Earth does not have enough oil and coal reserves to last even for this generation. He explains how our top minds and scientists must first recognize then rally around an effort to solve this energy problem before 2004.



Intervjun med Thomas Bearden är fullspäckad med intressant och viktigt information. Så det gäller att vara pigg och fokuserad när man tittar och lyssnar på den drygt 48 minuter långa intervjun.

Intervjun med Thomas Bearden är som den med astronaut Edgar Mitchell en av flera hundra inspelade vittnesmål angående UFO-fenomenet av Dr Steven Greer och hans initiativ - eller snarare medborgarrättsrörelse - för att sanningen om UFO-fenomenet ska komma ut till allmänheten. Se länken "SiriusDisclosure" under videorutan för mer information om Dr Steven Greer och hans initiativ.

Thomas Beardens bidrag i denna intervju och till "disclosure"-rörelsen, är att beskriva och förklara hur det skulle kunna vara möjligt med rymdresor utan att bryta mot de fysiska lagar så som vi känner till dem idag.
Det handlar alltså om en oerhört avancerad teknologi - men om den inte bryter mot fysikens lagar så som vi känner dem idag - är inom räckhåll för oss att förstå och kunna praktiskt applicera för t ex en mer hållbar och miljövänlig energiproduktion- och konsumtion.

För oss som inte är insatta i ämnen som teoretisk och experimentell fysik är vissa bitar av det som Bearden beskriver något svåra att greppa. Men som många fysiker är Bearden väldigt pedagogisk så han gör komplexa koncept och processer lättbegripliga även för en oinsatt person som jag är i elektromagnetism och kvantfysik- och mekanik.

Tomas Bearden är inte den enda med en gedigen akademisk bakgrund, kunskap och erfarenhet av att utföra rigorösa vetenskapliga experiment, som forskar på och förespråkar det som kallas "zero point energy", "vacuum quantum fluctations", "free energy", med flera namn och beteckningar.

"Zero point energy" har att göra med att vad vi lekmän i fysik betraktar och benämner som "tomma rymden", i själva verket är allt annat än tomt, eller ett vakuum. Istället är varje kvadratcentimeter av rymdens "tomrum", eller vakuum, som ett "hav" av energi. Och detta hav av energi väntar på att seglas på. Denna energi är i stora drag elektromagnetisk till sin natur.

Så vad Thomas Bearden, och många andra av hans kollegor, sysslar med är att ta fram teknologi och apparatur som kan få tillgång till och utnyttja all denna osynliga energi - denna ocean av energi - som vi bokstavligt talat är omgivna av. Om vi kunde utnyttja "zero point energy" som en energikälla, så skulle vi inte längre behöva kärnenergi (vapen), olja, kol, gas och andra fossila och ohållbara källor till vår energiproduktion- och konsumtion.

Många är skeptiska till vad Thomas Bearden säger om möjligheterna med att få tillgång till och praktiska använda "zero point energy."

Men i intervjun betonar Thomas Bearden att hans egna och andras forskning om "zero point energy" är seriöst, och han menar att resten av vetenskapsvärlden också borde ta "zero point energy" som en ersättare till kärnkraft och olja på allra största allvar.

Enligt Tomas Bearden så kan han sätta kraft bakom sina ord; han själv och andra har i sina experiment lyckats att nå detta hav av energi och få den att driva deras olika apparaturer. De har även i sina experiment lyckats att kringgå "resistens" och andra faktorer som gör att vi i dagens elledningar förlorar en massa energi på vägen från "in put" till "out put," Så enligt Bearden har han tagit fram apparaturer som skapar fem gånger mer "out put" än "in put." Han använder sig av asymmetriska system istället för symmetriska system (som all nutida elektronik bygger på) i det elektromagnetiska fältet (Maxwells elektromagnetiska ekvationer).

Thomas Bearden ger också sin syn på varför forskning om "zero point energy" är lika stigmatiserat och tabu som UFO-fenomenet i forskarvärlden.

Märk väl att Thomas Bearden i denna intervju "förutsäger" den finansiella krisen som inträffade i 2008. Minns t ex kollapsen av Lehman Brothers i 2007/2008. Intervjun med Bearden är alltså gjord någon gång före 2008.

Märk även väl att konceptet "zero point energy" inte är något kontroversiellt inom teoretisk och experimentell fysik. Konceptet är inte heller något nytt. Redan Nikola Tesla - det mest underskattade geniet i modern historia - var medveten om och gjorde experiment med "zero point energy." Självaste Albert Einstein var övertygad om universum inte kan ha något som ett vakuum, och Einstein använde på 1940-talet ett liknande språk t ex Thomas Bearden gör om "zero point energy", men Einstein benämnde det "etern."

Några år senare kom en man som hade Tesla som sin förebild och tog upp stafett-pinnen som Tesla lämnde över till eftervärlden. Thomas Bearden nämner den mannen i intervjun och Bearden har till och med skrivit en bok om denna man, Dr. T Henry Moray. Texten som länken leder till är ett utdrag från Beardens bok om Moray, "Excalibur Briefing."

För en mer skeptisk - osund skepticism? - syn på vad Moray experimenterade med och Tomas Bearden forskar på och experimenterar med kan man läsa om här, Moray as a free energy "crank".

En annan forskare som Thomas Bearden nämner i intervjun, och som han kallar den bästa inom elektronikområdet- är Gabriel Kron. Följande länk leder till utdrag från en annan bok skriven av Thomas Beard, Gabriel Kron and the negative resistor.

För den som vill veta mer om vad "zero point energy" är och hur den kan göras praktiskt användbar i samhället, så rekommenderar jag denna presentation av Thomas Valone, PhD.



Håll till godo och ha det gott!

Janne









No comments: